...Music Connects
World Music Department Djembe
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Djembe verhuur

World Music Department verhuurd djembe's aan particulieren en organisaties.

Kosten
Transport
Huurvoorwaarden
Regels voor gebruik

djembe verhuurKosten

U kunt bij ons djembe's huren voor € 6,00 per djembe per dag. De borg bedraagt € 120,00 per 10 djembe's. De djembe's worden niet aangeleverd, u dient dus zelf voor het transport te zorgen.
Bij het ophalen dient de borg contant te worden afgerekend en u moet een geldig legitimatiebewijs tonen.
} Naar boven

Transport

Met een doorsnee personenauto kunt u al gauw 10 tot 20 djembe's meenemen in de kofferbak en op de achterbank. Bij meer dan 20 djembe's heeft u minstens een stationwagen nodig. Tot ruim 30 djembe's is een bestelwagen (ervaring met Renault Kangoo) nodig en boven de 35 heeft u een busje nodig. Neem de genoemde aantallen ook niet te strikt, wij testen niet elk type auto op het aantal djembe's dat erin past.
Vervoer in open aanhangwagens staan wij niet toe.
} Naar boven

Huurvoorwaarden

De huurder is degene die het huurcontract ondertekend bij het ophalen van de djembe's, alsmede de houder van het legitimatiebewijs waarvan wij het nummer noteren op het huurcontract.
De huurder is de eindverantwoordelijke voor het terug brengen van de djembe's en moet ervoor zorgen dat de gestelde regels worden nageleefd en dat het aantal verhuurde djembe's bij terugkomst compleet is.
World Music Department behoudt zich het recht eventueel ontstane schade door onvoorzichtigheid, foutief gebruik, of transport, te verhalen op de huurder (dus niet op degene die de schade heeft veroorzaakt, of schuldig is aan de vermissing van één of meer djembe's).

Als de verhuurder schade opmerkt aan de verhuurde djembe's bij terugkomst, zal hij het door hem bepaalde schadebedrag inhouden van de betaalde borg en zonnodig een hoger bedrag in rekening brengen.
Bij vermissing van één of meer djembe's zal een koopsom worden opgelegd van 175 euro per vermiste djembe.
Als de huurder de djembe's niet op overeengekomen terugleverdatum terug brengt, zal de verhuurder het huurbedrag verhogen door dit te vermenigvuldigen met het aantal dagen dat de huurder te laat is met het terug brengen.
} Naar boven

Regels voor het gebruik van de djembe's

} Naar boven